Домофонни системи Urmet

Вие сте тук

Днес домофоните развиват своите функции и се превръщат в средство,способно да отговаря на все повече изисквания. Благодарение на интерфейс (GSM,VoIP) и модули за телефонно интегриране „Урмет” предлага много предимства.Домофонът се превръща не само в  средство за повиквания,  но също и в уред за контрол на достъп Максимална практичност преди всичко за големи жилища.Пълна гъвкавост със свободни ръце и чрез обикновени модули за външно монтиране "Sinthesi" с интегрирани телефонни функции(управление на повече от един вход ,активиране на светлина/телекамера,ден/нощ,входящи повиквания) и свързване с разпределителни табла PABX с функция номератор.

Максимално спестяване: иновативните интерфейс GSM  и  VoIP на „Урмет” позволяват използването на алтернативни домофонни мрежи с различен капацитет и стойност.

С новите уреди VoIP днес е възможно да осъществите комуникация чрез интернет по обикновена линия ADSL. 

 

Видеодомофони                                                                                  

Дигитални системи:

2 Voice и IperVoice са дигитални системи,проектирани от Урмет. Подходящи за нови и преструктурирани сгради 2 Voice и IperVoice предлагат невероятна серия от услуги и функции, както и възможности за естетичен избор за външно и вътрешно монтиране с оглед на дизайн и материали.

2Voice;

2Voice  е система от две неполяризирани кабела, отговаряща на следните предимства:свободен телефонен апарат,управление двоен вход, проверка отворена врата, номератор, телекамери за контрол, визуализирани от видеодомофонен монитор.

  • 2 неполяризирани кабела за бързо и лесно инсталиране навсякъде.Подходящи за вили и големи  жилищни комплекси:4 главни входа,32 стълба,128 абоната на стълб за 4.096 всичко.
  • свободен телефонен апарат с 4 паралелни монитора, цялостно видеонаблюдение, управление втори вход.

IperVoice:

IperVoice e система, разработена изцяло върху технологията IP с кабел UTPCAT5/5e/6 или оптична връзка, която не ограничава разпространението.С IperVoice може да извършвате видеонаблюдение, да предотвратите влизане с взлом, да контролирате достъп, команди до асансьора, както и администратора с терминал VoIP.

  • Няма ограничения в броя на абонати, стълбове, администратори, разговори.
  • Оптична връзка
  • Подходяща за големи жилищни комплекси с високи изисквания за интегриране (контрол на достъп, администратори, влизане с взлом, видеонаблюдение)
  • Автоматична система за проверка на състоянието на инсталацията.

 

Аналогови системи:

Аналоговите системи позволяват да се направи аудио, видео и смесено инсталиране с помощта на обикновен кабел като предлагат  винаги голям избор за вътрешни и външни

устройства.

COAX

Инсталациите COAX могат да покриват големи разстояния между приемника и мониторите като използват домофони 4+n с електронно повикване.Този вид инсталация позволява различни комбинации за конфигурация с видеодомофони b/n. Kоаксиалният кабел позволява да се достигат големи разстояния между приемника и монитора, както и да бъде направено същия вид инсталиране, предвидено за аудио- система 4+n.

5+n

Видео-домофонната система 5+n позволява лесното трансформиране на аудио-инсталации 4+n във видео-инсталация без допълнително окабеляване.

4+n

4+n e аудио-система, която включва домофони с обикновено и електронно повикване.Позволява инсталиране, където е необходимо домофонно обслужване за поверителни разговори към външното тяло или инсталиране с повече входове в автоматично включване.

В системи 4+n е възможно инсталиране на стълб с 4 общи  или повече n кабела, където n е броят повиквания за управление .Системата позволява да се използват домофони с обикновено повикване или с електронно повикване (използва се високоговорител от същия домофон, за да се предаде звукът на повикване) и да се направи инсталиране,където е необходимо домофонно обслужване за поверителни разговори към външното тяло или инсталиране с повече входове в автоматично включване.

1+n

1+n  e най-обикновената система за инсталиране.Позволява трансформирането на класическия звънец в пълна домофонна инсталация, без да е необходимо добавяне на кабели в стълб.