Видеонаблюдение

Вие сте тук

В областта на видеонаблюдението „Урмет” предлага широка гама от продукти: единици за прогнозиране, оптични единици, единици за регистрация, монитори и всичко, което е необходимо, за да се направи пълно инсталиране, което да интегрира различни технологии в стандартна дефиниция,HD72p и  Full HD 1080p независимо дали е върху коаксиален кабел или инфраструктура IP. Bидеонаблюдение Урмет е технологична сила, свобода на дизайна и опростено инсталиране.

Full-HD SDI

Видео в Full-HD 1080p с  коаксиален кабел е технологическа и оперативна революция.Новата гама HD-SDI предлага пълно качество на образа и надежден стандарт.Серията от продукти е подходяща за всяка приложна  рамка и включва външен и вътрешен приемник , аксесоари и DVR. Ако желаете най -доброто, отговорът е „Урмет”.

 

„Урмет” - системи за сигурност:

Жични системи:

„Урмет” предлага серия от системи с висок капацитет на действие с решения за различни видове потребление: жилищни комплекси, фирми, които работят в сферата на услугите и малки индустриални предприятия.

Система 1061:

За жилищни комплекси и малки предприятия  е разработила системата 1061,която включва лесна употреба на технологии от висок профил.Възможно е свободно свързване до 4 зони,благодарение на опростен интерфейс:цялостното управление  на инсталацията се извършва с  ключове и клавиши.

Хибриден интерфейс "Stand alone 1058"

Новият хибриден интерфейс на „Урмет” позволява да се осъществи диалог на жична охранителна система с детектори,сензори,сирени и безжични команди.По този начин в случай на разширяване на апартаменти и тогава, когато е необходимо да се осигурят нови зони и не е възможно разбиването на стени, е възможно предоставянето на единична или централизирана система за сигурност.Всъщност благодарение на този интерфейс се създава едно напълно безжично поле, което може да се конфигурира в зони, които да осъществяват диалог с централата: цялата инсталация може да бъде управлявана от едно и също дистанционно, да се активира, изключва напълно свободно и сигурно,благодарение на двупосочната технология.Гъвкавостта на системата се състои в характеристиката "Stand alone", която дава възможност  интерфейс да се интегрира като жична инсталация.

Основни характеристики:

  • Двупосочна технология

  • Съвместимост с всички системи за сигурност

  • Управление на 16 безжични входа