Intercom/CCTV

Вие сте тук

Bow Cross - London

Новоразвите двустайни и тристайни жилища, намиращи се на St. Paul's Way, Londra E3.

Система: IPervoice

Описание на Системата: Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпите, 224 апартамента с видеодомофон Signo, клавиатура Elekta Steel, контролен център при портиерната, 19 четци на допълнителни IP.

Central Middlesex Hospital - London

Двустайни, тристайни, четиристайни жилища. 87 от тях ще бъдат давани под наем, 58 – в съпритежание. Ще бъдат построени три блока с полуподземни паркинга, градини и парк с катерушки за децата.

Система: IPervoice

Cornwall House - London

Новоразвите 32 луксозни апартаменти.

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпа, 32 апаратамента с видеодомофон Imago, Modo, клавиатура Elekta Steel, контрол на асансьорите, контролен център при портиерната, TVCC сървър.

Glyn Street - London

Проектът обхваща разрушаването на склада и на сградата, трансформирана в офис-сграда и повторно планиране на площта за конструирането на достъпни жилищни помещения. Обхваща 69 единици със смесени жилища - едностайни, двустайни и тристайни. Предложението включва и пунктове за продажби и кафетерии на приземния етаж.

Система : IPervoice

Saviour's Place - Jersey

Разгъната площ на 69 апартамента.

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпите , 69 апартаменти с видеодомофон Signo, клавиатура Elekta Steel,контролен център при портиерната, 2 четци за допълнителни IP.

Portelet Village - Jersey

Чудесният проект при Portlet Bay съставен от 44 апартамента.

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпа, 44 aпартамента с видеодомофон Signo, клавиатура Elekta Steel, контролен център при централата.

Castle Quay - Jersey

Разгънатата площ е разделена на две блока и обхваща 384 апартамента, гредски и търговски пространства, подземни паркинги и магазини на приземния етаж.

 

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP,видеодомофонната система с интегриран контрол на достъпа, 384 апартамента с видеодомофон Signo,контролен център при портиерната, 47 четци на допълнителни IP.

New Hendon Village - London

Развити елегантни частни апартаменти, конструкция от типа open-plan; многа апартаменти ще бъдат снабдени с частни балкони с гледка към парка.

 

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP, видеодомофон с интегриран контрол на достъпите, 313 апартаменти с видеодомофон Signo, клавиатура Elekta Steel, 19 четци за допълнителни IP.

Neo Bankside, London

Развит за 220 апартамента и луксозни мансарди, проектирани от архитект Роджърс Стрик Хърбър и партньори.

 

Система: IPervoice

Описание на системата: Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпите, 220 апартамента с видеодомофон Imago, контролен център при портиерната.

Image, Hemel Hempstead

Развит на 22 етажа, създаден от преработването на сградата Kodak с 254 апартаменти и пет нови сгради за общо 434 апартаменти.

 

Система: IPervoice

Описание на системата:

Network IP, видеодомофон с интегриран контрол на достъпите, 434 апартаменти с видеодомофон Signo, контролен център от портиерната и 53 четци на допълнителни IP.

Chelsea Creek, London

Открояващи се апартаменти с висококачествен и индивидуален дизайн, с климатик, дървени подови настилки.

Система: IPervoice

Описание на системата:

Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпите, 2 блока от 140 апаратамента с видеодомофон Folio; iModo в офисите, контролен център в портиерната.

Ilford London

Двете кули от 33 и 25 етажа, жилищни апартаменти, които гледат към Canary Wharf и към Олимпийския стадион 2012.

Система: IPervoice

Описание на системата:

Network IP, видеодомофонна система с интегриран контрол на достъпите, 294 апартамента с видеодомофон Signo, клавиатура Elekta Steel, център за контрол от портиерната.

150 Stratford High Street, Londo

150 Stratford High Street е важен проект за Лондон, който представлява 704 къщи, 5 нови жилищни блока. Един от тези блокове със своите 133,10 m, ще бъде една от най-високите жилищни кули в Лондон. Планирането ще предложи една смесица от търговски пространства, обществени градини, паркинги за автомобили и велосипеди, частни и общински услуги. 

Система: IPervoice

Park Oran

Последващ пример за всестранния обхват на системата Ipervoice е представен от важно международно свидетелство: комплексът Park Oran, в Анкара, Турция.

Segrate Village

Segrate Village е проект в областта на недвижимите имоти, клас А, в Провинция Милано, съставен от четири сгради, които гледат към вътрешен частен парк, с обща площ от 80.000 m2. Ipervoice е свързан към 426 цветни видеодомофона мод. Signo,централа в портиерната, 2 бр.

Паркът Виттория

Жилищни конструкции, които със своите 6 сгради във форма на кула, и двете такива линейно разположени, представлява жилищен комплекс, който е изключително характерен с гледката си към обширната зелена площ, набраздена от лъкатушещи линии. Със своите престижни имоти Паркът Виттория Милано съставлява един от най-големите жилищни комплекси в града.

Олимпийското градче

3000 апартамента, които са проектирани за Олимпийските и параолимпийските игри – Лондон 2012. Олимпийското градче ще бъде разположено в Олимпийския парк. По време на Олимпиадите в Лондон 2012, жилищните апартаменти в олимпийското градче ще приемат 17 000 атлета и мениджъри. Вътре ще има и магазини, ресторанти, структури за медицинска помощ, за медиите и за свободното време.